Oplossingsgerichte therapie | Vrijblijvend kennismaken | Vertrouwelijke sessies

Bij zowel de coaching als bij de integratieve kindertherapie wordt van een kortdurende oplossingsgerichte behandelperiode uitgegaan. En wordt er gewerkt aan het door het kind/de jongere zelf benoemd probleem.

Allereerst zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Wanneer wij besluiten met elkaar verder te gaan, volgt er een intakegesprek. Voorafgaand aan dit gesprek zal ik een intakeformulier toesturen, dit formulier vormt de basis voor het intakegesprek. Tijdens het intakegesprek is het wenselijk dat beide ouders aanwezig zijn.

Het aantal sessies die nodig zijn, is vooraf moeilijk te bepalen. Iedereen is anders en ieder kind/jongere vraagt een andere werkwijze.

Gemiddeld zijn er tussen de 10 en 15 sessies nodig, na elke 5 sessies is er een evaluatiegesprek. Tijdens dit gesprek worden de vorderingen besproken, echter de inhoud van de sessies is vertrouwelijk.

Inhoudelijk zal alleen worden besproken waar uw kind toestemming voor heeft gegeven.
Aan het einde van het traject is er een afrondingsgesprek.

Wanneer een eindverslag gewenst is, kan deze worden geschreven. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Voor een overzicht van alle kosten, kunt u kijken bij Tarieven
 
Praktijk Buitengewoon JIJ - Weidegeelster 5 - Twello - info@buitengewoonjij.nl - Tel: 06-19041090
Regio:
Twello   Wilp-Achterhoek Wilp
Voorst
Deventer
Apeldoorn Zutphen